De Max! paasvakantie
Door de nieuwe coronarichtlijnen was er even wat onzekerheid of de workshops en sportkampjes nog konden doorgaan in de paasvakantie. Maar na wat gepuzzel en organisatorische aanpassingen, lukt dit voor de meeste activiteiten wel. Wie ingeschreven was, zal een mailtje krijgen met meer informatie over de aanpassingen. Het gemeentebestuur kiest ervoor om iets te kunnen aanbieden aan de kinderen tijdens de paasvakantie, en rekent op het gezond verstand van de ouders om hier op een goede manier mee om te springen.

Zomervakantie.
We hopen samen met jullie op een zorgeloze zomer voor de kinderen, vol sport en speelpleinplezier. De inschrijvingsdatum voor de sportkampjes (zaterdag 27 maart) wordt even uitgesteld. We willen de coronamaatregelen eerst even afwachten, zodat we het aanbod eventueel nog kunnen aanpassen. Zo moeten we niemand ontgoochelen en hoeven we geen activiteiten te schrappen.
Als er een nieuwe inschrijvingsdatum is, krijg je een mailtje van Max in je inbox!

Over

Deze website bundelt de kinderopvang en het sport-, vrijetijds- en vormingsaanbod van de gemeente Ingelmunster.

Via dit platform vind je vlot het aanbod van activiteiten en kinderopvang terug. Bovendien kan je filters zoals leeftijd, periode, enz. instellen om zo goed mogelijk te zoeken naar het aanbod dat je nodig hebt. Na je inschrijving kan je ook rechtstreeks betalen.

Voor je kan inschrijven, moet je je één keer registreren. Na je registratie ontvang je een bevestigingsmail met een link om je account te activeren.

Via je persoonlijke account beheer je als ouder heel wat zaken zelf zoals fiscale attesten, facturen, enz. Je kan er ook de samenstelling van je gezin toevoegen. Zo schrijf je achteraf gemakkelijk je kroost in.

back to top